Into, tahto, voima, yhteisö

Niiralan monttu

Jääkiekkoyhteisön vaikuttavuus alueellamme on valtava. Meistä moni seuraa Liiga-joukkueemme menestystä sekä nuorempien pelisuorituksia omilla sarjatasoillaan. Moni meistä pelaa itse. Todellisuudessa jääkiekko koskettaa lisäksi tuhansia perheitä sekä ystäviä. Uskomme, että joukkueurheilu kasvattaa koko alueemme hyvinvointia ja lastemme sosiaalisia taitoja.

Haluamme toiminnallamme vahvistaa yhteisöä koko savolaisen jääkiekkoilun ympärillä. Tehtävämme on luoda innostavaa ilmapiiriä ja puitteita jääkiekon parissa toimiville aina junioreista KalPan Liiga-joukkueeseen asti. 

Niiralan Monttu on näiden legendaarinen urheilutaistojen tanner ja sillä nimellä se tunnetaan kuopiolaisten mielissä ja tarinoissa. Tätä perintöä haluamme osaltamme jatkaa. Se on kuopiolainen urheiluteko.

Siksi syntyi Niiralan Monttu Oy.

...

Kaikessa tekemisessä olemme mukana suurella sydämellä ja avoimella mielellä. Olemme jo saaneet mukaan tarinaamme kymmeniä yrityksiä ja yrittäjiä, jotka haluavat olla tekemässä hyvää. Kiitos teille kaikille! Kannustamme paikallisia yrityksiä heittäytymään mukaan ja luomaan erilaisin keinoin mahdollisuuksia kasvaa jääkiekon ympärillä iloa uhkuvaksi yhteisöksi. Laita viesti tai soita meille ja yrityksesi pääsee varmasti mukaan! Saat positiivista huomiota ja samalla teet hyvää.

Niiralan Monttu Oy:n toiminnasta vastaavat kuopiolaisen jääkiekon nimeen vannovat yrittäjät yrityksineen: Oddy Inc., DataGroup, Kuopion Tapetti ja Väri, PS Tasotyö ja Jylhäsalmi Productions. Yhdessä paikallisten yrittäjien ja yritysten kanssa teemme lahjoituksia juniorikiekkoilun hyväksi.

Kiitos kumppaneillemme 2018-2019!
Niiralan Monttu